top of page
IMG_3624.JPG

zelfstandig sporten

Ben je op zoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven en omgeving waar je met een maximum van vijf personen tegelijk zelfstandig kunt sporten? Dan ben je bij Laura Scheepens Personal Training aan het juiste adres!

Zelfstandig trainen is mogelijk bij aanschaf van een van de Gold Memberships die hieronder op de prijslijst staan weergegeven.

Houd er dus rekening mee dat zelfstandig sporten met de andere abonnementen niet mogelijk is. 

Bij LSPT sport je in een mooie ruimte met een ontspannen sfeer. De sportschool beschikt over alle trainingsmaterialen om zelfstandig aan de slag te gaan met trainen. Je kunt je via de app inschrijven op de uren waarop jij zelfstandig wil komen sporten. Er zit een maximum op van vijf personen per uur, waardoor de sportschool nooit te druk is om rustig te komen trainen.

Gedurende de openingstijden is er altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die kan ondersteunen bij eventuele vragen. Daarnaast zijn er verschillende trainingschema’s aanwezig om je een houvast te geven tijdens je training. Kortom, een sportschool waar kwaliteit voorop staat en zichzelf inzet voor het creëren van een fijne plek waar iedereen aan zijn- of haar persoonlijke doelen kan werken.

IMG_2318.jpg

Werkwijze 

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor het boeken van een gratis proefles of voor meer informatie. Druk op de contactpagina of bel naar het onderstaande telefoonnummer: 

06-31990104

Ervaar

Ervaar tijdens de proefles of het zelfstandig sporten in onze Open Gym bij je past.

 

Abonnement afsluiten

Overtuigd dat het zelfstandig trainen in onze Open Gym bij jou past? Dan sluiten we samen een passend abonnement voor je af.

Plan je lessen via de app

Na het aanschaffen van een abonnement, krijg je toegang tot de agenda in onze app. In deze agenda kun je jezelf inschrijven voor de Open Gym op jouw gewenste dag en/of tijd!

Prijzen zelfstandig trainen

Groepstraining fitness Eindhoven.jpg

Strippenkaart 10x

€125,-

IMG_2941.jpg

1x per week

€50,- per maand

Sportschool Eindhoven Laura Scheepens Personal Training .jpg

2x per week

€65,- per maand

IMG_2836.jpg

3x per week

€75,- per maand

IMG_2784.jpg

Gold Membership

€85,- per maand

IMG_2922.jpg

Family Gold Membership

€140,- per maand

IMG_3614.JPG
IMG_3539.JPG

-

--

IMG_3548.JPG

-

--

IMG_3536.JPG

-

--

bottom of page