top of page
IMG_3624.JPG

Fitness

Wil je graag persoonlijke begeleiding? Dan bieden we bij LSPT aan door gecertificeerde personal trainers die je kunnen ondersteunen met kracht-, conditie- en mobiliteitstraining. Wil je graag onder begeleiding sporten, maar liever met meerdere mensen? Dan bieden we dagelijks uitdagende en wisselende groepslessen aan waarin je onder begeleiding van een instructeur gaat trainen met een groep van maximaal 10 personen. Als laatse is het ook mogelijk om zelfstandig te komen sporten bij LSPT. Met een maximum van vijf personen per uur, heb jij ten allen tijde de beschikking tot een rustige sportschool, waar je met de beste materialen je trainingen kan afwerken.

Personal Training Eindhoven.jpg

Personal Training

Personal Training bij LSPT betekent: één op één begeleiding op het gebied van sport, voeding, blessures en levensstijl. Het bovenstaande is volledig afgesteld op jouw wensen, doelstellingen en lichamelijke gesteldheid/conditie. Personal Training is niet alleen ‘die stok achter de deur’ om te gaan sporten, maar bij personal training maak je ook een investering in jezelf. Kwaliteit staat op nummer één en ons doel is om jou de juiste handvaten en tools te geven, zodat je je doelen kan bereiken, maar ook dat je uiteindelijk in staat bent om zelfstandig te trainen en je doelen te bereiken!

small group training

Lijkt het jou leuk om bij LSPT te trainen in groepsverband, maar wil je wel graag trainen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer? Dan zijn onze Small Group Trainingen iets voor jou! LSPT biedt dagelijks meerdere Small Group Trainingen aan voor maximaal tien personen per training.

Sportschool Eindhoven Laura Scheepens Personal Training .jpg
IMG_2803.jpg

Bedrijfsfitness

Voor alle bedrijven die gezondheid en duurzame inzetbaarheid belangrijk vinden, is er bij LSPT in Eindhoven een mogelijkheid tot het afnemen van bedrijfsfitness. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende samenwerkingen mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goedkoper sportabonnement voor al uw medewerkers of aan uitdagende en afwisselende Small Group Trainingen die naast weerbaarheid, kracht en conditie ook de samenwerking tussen collega’s verbeterd. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot een op maat gemaakte training voor al uw medewerkers tijdens bijvoorbeeld een teamdag of teamuitje.

Zelfstandig sporten

Ben je op zoek naar een kleinschalige sportschool waar je met een maximum van vijf personen per uur zelfstandig kan sporten? Dan ben je bij Laura Scheepens Personal Training aan het juiste adres. Bij LSPT sport je in een mooie ruimte met een ontspannen sfeer. In de sportschool is altijd een gecertificeerde trainer aanwezig die kan ondersteunen bij eventuele vragen. Daarnaast zijn er verschillende trainingsschema’s aanwezig om je een houvast te geven tijdens je training.

Sportschool Eindhoven .jpg
IMG_2465.jpg
Boksen Eindhoven .jpg

boksen

Tijdens de bokstrainingen bij LSPT ligt de focus op techniek. Onze gecertificeerde trainers geven wekelijks wisselende en uitdagende trainingen die beslist je techniek- en coördinatie zullen verbeteren! De bokstrainingen zijn voor iedereen toegankelijk en het is mogelijk om op elk niveau deel te nemen aan de bokstrainingen.

bottom of page