top of page
IMG_3624.JPG

Personal Training

Personal training in Eindhoven, Nuenen of Son? Personal Training bij LSPT is niet te vergelijken met sporten in een drukke en massale sportschool. Bij LSPT sport je in een mooie ruimte en ontspannen sfeer in Eindhoven. 


Bij LSPT werken we vrijwel niet met apparaten, maar proberen we het lichaam uit te dagen met het eigen lichaamsgewicht of losse gewichten. Alle oefeningen worden afgestemd op jouw lichaam of specifieke doelen. Denk hierbij aan het verliezen van gewicht, het verbeteren van je conditie, het opbouwen van kracht, spieropbouw, sportspecifieke training of wellicht gewoon ter ontspanning.

 

Onze trainers hebben jarenlange ervaring, kennis en passie op het gebied van sport, voeding en blessureherstel. Dus, bij LSPT ben je voor Personal Training aan het juiste adres!

De voordelen van Personal Training?

 

Persoonlijk 

Bij Personal Training kijken we naar jouw wensen en doelen. De training en het plan wordt afgesteld op jouw fysieke gesteldheid, zodat je zo snel mogelijk naar je beoogde doelen kan toewerken.


Techniek 

Techniek staat bij LSPT op nummer één. Personal Training is een investering in jezelf, waarbij je leert hoe je een oefening moet uitvoeren, welke spieren je aan het trainen bent en wat je moet ‘voelen’ tijdens het uitvoeren van een oefening. Uiteindelijk ben je daardoor ook in staat om de oefeningen zelfstandig uit te voeren.


Resultaat

Indien je start met Personal Training zullen we voor aanvang maandelijkse doelen vaststellen. Op deze manier kunnen wij een passend plan opstellen, zodat we gericht naar het einddoel toe kunnen werken.


Trainings- en voedingsplan op maat

Bij afname van Personal Training krijg je (indien gewenst) gratis een voedingsadvies op maat om gericht naar jouw doelen toe te werken. Mocht je daarnaast nog zelfstandig willen trainen, dan is het ook mogelijk om een aanvullend trainingschema te krijgen.

Personal Training in Eindhoven.jpg

Werkwijze 

Contact

Neem contact op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen of voor meer informatie over Personal Training. 

Tel : 06-31990104

Ervaar

Ervaar tijdens een proefles of Personal Training bij je past. Op deze manier weet je zeker of onze manier van trainen aansluit bij jouw wensen.

passend pakket afnemen

Overtuigd dat Personal Training bij jou past?

Dan sluiten we samen een passend pakket voor je af dat past bij jouw persoonlijke doelen.

plan je trainingen

We kunnen van start!

Samen met jouw Personal Trainer plan je wekelijks je sessie(s) op een gewenste dag/tijd.

Prijzen Personal training

IMG_2955.jpg

Losse training

€70,-

IMG_2914.jpg

12 Trainingen

€62,50 per training

IMG_2851.jpg

24 Trainingen

€57,50 per training

prijzen Duo training

IMG_2997.jpg

Losse training

€45,- p.p.

IMG_2926.jpg

12 Trainingen

€41,25 per training p.p.

Fitness Eindhoven.jpg

24 Trainingen

€38,75 per training p.p.

IMG_3614.JPG
IMG_3539.JPG

Sanne

Krachttraining, cardio, fitness… Het is allemaal niks voor mij. Van die mannen die zich zelf lopen op te pompen, dat is niet iets waar ik enthousiast van word. Maar ik moest toch iets, want ik wilde sterker, strakker en fitter worden. Bij toeval kwamen we bij Laura terecht en dat bleek een schot in de roos. Hier krijg je persoonlijke aandacht, kun je rustig je eigen programma afwerken en krijg je maatwerk advies om je doelen te behalen.  De personal training van Laura is pittig, maar zeer doeltreffend. Een aanrader voor iedereen!

IMG_3548.JPG

Léon

Ik ben al 5 jaar een trouwe klant en kan het ten zeerste aanbevelen! De sfeer in de sportschool is fantastisch er heerst een warme en gastvrije omgeving waar je je meteen thuis voelt. Het is een mooie mix van jong en oud, vrouw en man. Wat ik vooral waardeer, is dat er trainingen zijn voor ieder niveau, of je nu een beginner bent of een ervaren sporter. De trainers zijn vriendelijk, uiterst professioneel en deskundig. Als je op zoek bent naar een sportschool met een geweldige sfeer en toptrainers, dan is dit de plek voor jou!

IMG_3536.JPG

Richard

Bij Laura sport ik al jaren in een prettige sfeer met bekwame en sympathieke instructeurs. Dit met een gevarieerd aanbod van krachttraining tot circuittraining  en van kickboksen tot Personal training.

bottom of page