top of page
IMG_3624.JPG

trainingsschema's

Vind je het fijn om zelfstandig te sporten, maar ben je nog zoekende naar welke oefeningen je het beste kan doen, hoeveel sets en het aantal herhalingen? Bij LSPT is het ook mogelijk om een los trainingsschema af te nemen! Met het trainingsschema kan je vervolgens zelfstandig aan de slag gaan in de sportschool.

 

Het is vaak lastig om te bepalen hoe vaak per week je het beste kan trainen, hoe vaak per week je een bepaalde spiergroep moet trainen en daarnaast ook hoeveel sets en herhalingen per spiergroep of oefening je dan moet uitvoeren.


Bij LSPT zullen we je trainingsniveau in kaart brengen, zodat we vervolgens kunnen bepalen hoeveel belasting jouw lichaam nodig heeft om een optimale trainingsprikkel te krijgen. Aan de hand van deze belastbaarheid en je persoonlijke doelen, zullen we vervolgens een
trainingsschema op maat opstellen.

 

De trainingsschema’s bestaan, indien gewenst, uit meerdere dagen en meerdere oefeningen. Elke oefening staat weergeven met een afbeelding, zodat je precies weet hoe de betreffende oefening uitgevoerd moet worden. Per oefening staat daarnaast ook aangegeven hoeveel sets en welke rep range je aan dient te houden. Een rep range is het aantal herhalingen dat je per werkset (idealiter) wil halen.
 

Op deze manier weet je, aan de hand van het trainingsschema, precies welke oefeningen je moet uitvoeren, op welke manier en hoeveel sets/herhalingen.

Voor de training

Werkwijze 

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over op maat gemaakte trainingsschema's. Druk op contact of bel naar:

06-31990104

intake

Er wordt gestart met een uitgebreide intake om je niveau en techniek in kaart te brengen.

aan de slag

Aan de hand van de intake, wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. 

We bespreken alle oefeningen, zodat je zelfstandig aan de slag kan met het schema.

progressie bespreken

We adviseren op periodiek de voortgang te bespreken, zodat we de progressie in kaart kunnen brengen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we eventueel nog dingen aanpassen.

Voeding

IMG_3528.JPG

Voedingsschema

€75,-

IMG_3482.jpg

Trainingsschema

€75,-

IMG_3444.jpg

Training & voeding

€130,-

IMG_3614.JPG
IMG_3539.JPG

-

--

IMG_3548.JPG

-

--

IMG_3536.JPG

-

--

bottom of page