top of page
IMG_3624.JPG

Herstel

Trainen is belangrijk, maar goed herstellen is misschien nog wel belangrijker.

Het kan voorkomen dat je last hebt van een blessure of dat je merkt dat je lichaam wat meer onder spanning staat (bijvoorbeeld door stress, veel werken of door langdurig veel trainen). Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam goed hersteld.

Bij Laura Scheepens Personal Training vinden wij het belangrijk dat je ook hiervoor bij ons terecht kan en daarom bieden wij Mylogenics behandelingen, Sportmassages, Hotstone massages en Cupping aan.

IMG_2349.jpg

Mylogenics

Heb jij last van aanhoudende pijnklachten? Mylogenics is een nieuwe-, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek, waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

 

Met behulp van een Mylogenics behandeling kunnen ‘zwakke schakels’ binnen het spier- en zenuwstelsel van een cliënt direct opgespoord en behandeld worden. Hierdoor zorgt deze methode van behandelen vaak voor spectaculaire resultaten.

Sportmassages

Een sportmassage zorgt voor een afname van spierspanning, een betere doorbloeding van de spieren en voor een betere afvoering van afvalstoffen uit het spierweefsel.

Bij LSPT bieden we verschillende vormen van massages aan, namelijk:

  • Sportmassage

  • Cupping massage

  • Hotstone massage

IMG_3113.jpg
bottom of page