top of page
IMG_3624.JPG

Over ons

Wie is Laura Scheepens?

Ik ben Laura, eigenaar van Laura Scheepens Personal Training. Ik ben 28 jaar en ik kom uit Eindhoven. Op dit moment ben ik zes jaar werkzaam als Personal Trainer en ik ben super trots dat ik sinds drie jaar de beschikking heb over mijn eigen gym waar we onder andere Personal Training, Small Group Trainingen en verschillende behandelmethodieken (zoals Mylogenics, Sportmassage, Hotstone en Cupping) aanbieden.

​Het helpen van mensen op het gebied van trainen en voeding is allemaal ontstaan uit een hobby. Ik heb heel mijn leven op hoog niveau getennist en gevoetbald. Omdat ik relatief klein ben, was ik altijd genoodzaakt om extra krachttraining te doen. Hierdoor ben ik in de sportschool beland. Na jaren zelfstandig trainen, ging ik langzaam ook andere mensen helpen met sporten en voeding. Op deze manier ben ik in het vak van personal trainer terecht gekomen en heb ik van mijn hobby, mijn werk mogen maken!

Wat vind ik belangrijk?

Tijdens het trainen komen techniek en kwaliteit bij mij op de eerste plaats. Ik vind het belangrijk dat
je tijdens een training vooral veel leert, zodat je uiteindelijk zelfstandig ook resultaten kan boeken.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat je als personal trainer niet alleen maar ondersteunend bent op
het gebied van trainen, maar ook bij alle andere bijkomende aspecten zoals voeding, je levensstijl en dagelijkse routines. 

Ik ben daarom ook heel blij dat we op dit moment de beschikking hebben over een sportschool waar we iemand met het totale plaatje kunnen helpen, denk hierbij aan: trainen, voeding herstel en coaching!

ons team

bottom of page