top of page
IMG_3624.JPG

Voeding

Mocht je bij Laura Scheepens Personal Training van start gaan met een voedingstraject dan zullen we ten eerste een lichaamsmeting uitvoeren. Bij deze meting wordt gewicht gemeten en zullen we je vetpercentage opmeten middels een huidplooimeting. Je dient daarnaast een uitgebreide vragenlijst in te vullen met vragen m.b.t. je dagelijkse bezigheden, slaap, beweging, voeding, etc. Met alle bovenstaande informatie kunnen wij vervolgens een voedingsadvies opstellen dat volledig op jouw leven is afgesteld. Er wordt niet gewerkt met een vast voedingsschema, maar je kan zelf kiezen uit bepaalde voedingsmiddelen of maaltijden.

 

Je gaat uiteindelijk zelfstandig met het voedingsplan aan de slag en daarnaast is er een mogelijkheid om elke twee weken een lichaamsmeting in te plannen, zodat we kunnen kijken of de voortgang gaat zoals verwacht en, indien nodig, het voedingsplan aan te passen.

 

Uit ervaring is gebleken dat we op deze manier mensen op een fijne- en persoonlijke manier kunnen ondersteunen bij het behalen van zijn of haar doelen.

IMG_3528.JPG

Werkwijze 

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over voedingsbegeleiding. Druk op contact of bel

06-31990104

Intake

Er wordt gestart met een lichaamsmeting en een uitgebreide intake. Op deze manier verkrijgen we alle benodigde informatie.

aan de slag

Aan de hand van de lichaamsmeting en intake, wordt er een voedingsadvies op maat gemaakt. We spreken de documenten samen door, zodat je aan de slag kan met het voedingsschema.

progressie meting

We adviseren om periodiek een lichaamsmeting in te plannen, zodat we de progressie in kaart kunnen brengen. Indien nodig, kunnen we eventueel nog aanpassingen maken.

Voeding

IMG_3528.JPG

Voedingsschema

€75,-

IMG_3482.jpg

Trainingsschema

€75,-

IMG_3444.jpg

Voeding & Training

€130,-

IMG_3614.JPG
IMG_3539.JPG

-

--

IMG_3548.JPG

-

--

IMG_3536.JPG

-

--

bottom of page