top of page
IMG_3624.JPG

Heb je behoefte aan begeleiding op het gebied van voeding en/of training?

Bij LSPT bieden we losse voedingsschema's, trainingsschema's en coaching sessies aan om ervoor te zorgen dat de door jouw vooraf vastgestelde persoonlijke doelen behaald worden.

 

Voeding- en trainingsschema's worden na een uitgebreide intake en meting op maat gemaakt. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met je voeding en trainen. Bij het afnemen van coaching wordt je op frequente basis gemeten door een van onze trainers om de voortgang in kaart te brengen. We kunnen op basis van deze meting, indien nodig, bepaalde parameters aanpassen en je helpen met eventuele vragen.

Voeding

IMG_3528.JPG

Voedingsbegeleiding

Bij Laura Scheepens Personal Training zijn we van mening dat je het met betrekking tot
voeding vooral niet te moeilijk moet maken voor jezelf. Vaak zie je dat mensen, als ze willen
afvallen/aankomen, een bepaald dieet gaan volgen wat totaal buiten hun comfort zone ligt.


Dit dieet houden ze dan vaak maar voor een korte periode vol en dan vallen ze weer terug in hun
oude patroon en zonder resultaat.

Bij LSPT zijn we van mening dat je juist moet zoeken naar een oplossing die aansluit op jouw leven en dagelijkse bezigheden.

Gym Workout

Training schema's

Vind je het lastig om te bepalen wat je gedurende de dag moet eten om je doelen te behalen? Of wat de juiste manier is om te trainen? Welke oefeningen, hoeveel sets en hoeveel herhalingen?
 

Met een los voeding- en/of trainingsschema, krijg je alle handvaten om zelfstandig je doelstellingen te behalen! De schema’s worden opgesteld aan de hand van een uitgebreide intake en/of meting om ervoor te zorgen dat de schema’s aansluiten op jouw persoonlijke
doelen en wensen.

IMG_3482.jpg
IMG_3444.jpg
IMG_3444.jpg

Coaching

Bij LSPT is het mogelijk om gebruik te maken van coaching en online coaching.

 

Bij coaching word je voorzien van een voeding- en of trainingsschema op maat en ga je zelfstandig aan de slag met voeding en trainen. Twee keer per maand zal door middel van een lichaamsmeting de voortgang in kaart worden gebracht. De schema’s kunnen, indien nodig, aan de hand van de resultaten die voortkomen uit de meting aangepast worden, zodat jij zo snel mogelijk je beoogde doel kan bereiken.

bottom of page