Bootcamp Son


Doe mee met Bootcamp Son en omgeving

Het blijft fantastisch en goed om te fitnessen in de fitnessruimte. Toch zie je ook steeds meer mensen kiezen voor bootcamp. Heerlijk bewegen in de buitenlucht. Natuurlijk kun je dit ook doen als je je hond uitlaat of als je gaat wandelen met een vriend. Bootcamp is echter meer dan alleen dat. Zeker als je het doet onder begeleiding van Laura Scheepens. Dan mag je vertrouwen op professionele instructies waar je echt iets aan hebt. Trainen in de buitenlucht onder begeleiding van een betrokken en enthousiaste coach? Meld je aan via de website.


Bootcamp Son voor groep mensen

Misschien wil je samen met een aantal vriendinnen gaan trainen. Dan is bootcamp een goede optie. Laura Scheepens heeft elke week verschillende groepen waar ze mee aan de slag gaat. Er is ook vast nog wel ruimte voor jullie. Wil je weten op welke dagen en tijdstippen er nog ruimte is? Zitten jullie echt vast aan een bepaalde avond? Stuur dan even een mail of bel gewoon het nummer dat je vindt op de site. Je mag ook het formulier op de website invullen. Dan hoor je zo snel mogelijk wat de opties zijn.


Bootcamp Son met aandacht voor kwaliteit en techniek

Laura heeft al haar hele leven veel gesport. Ze speelde zelfs op hoog niveau voetbal en tennis. Nu heeft ze van haar hobby haar beroep gemaakt. Daar kun jij van profiteren. Ze geeft ook individuele trainingen. Ook tijdens de bootcamp zul je merken dat Laura veel ervaring heeft. Ze is ervan overtuigd dat de focus op kwaliteit en techniek belangrijk is. Op deze manier kun je tenslotte ook zelf op een goede manier trainen. Begeleiding is dan waarschijnlijk niet eens meer nodig. Geef je vandaag nog op voor bootcamp in Son en omgeving.