Bootcamp Nuenen

  

Verschillende groepen Bootcamp Nuenen en omstreken

Vind jij het ook zo heerlijk om buiten te zijn? Elk seizoen heeft zo zijn voordelen wat dat betreft. Misschien gaat er wel niets boven de eerste zonnestralen in de lente. Fantastisch om die elk jaar weer te voelen. Maar de herfst heeft ook zo zijn eigen charmes met de prachtige verkleurde bladeren. Als je dit genieten van het buiten zijn nu ook nog combineert met sporten en trainen, dan zit je helemaal goed. Lijkt dit jou wel wat? Geef je dan op voor de bootcamp in Nuenen en omstreken bij Laura Scheepens. Er zijn verschillende groepen. Er is vast wel een moment waarop jij kunt meedoen. Voor meer informatie kun je opnemen met Laura. Bellen of mailen is beiden mogelijk.


Bootcamp Nuenen om beter in je vel te zitten

Van sporten en bewegen knapt vrijwel ieder mens op. Train je dan ook nog in de buitenlucht, dan is het helemaal supergezond voor je. Je zult merken dat als je een aantal keren mee hebt gedaan met de bootcamp, dat je beter in je vel zit. Kies voor deze investering in jezelf en geef je op voor een van de groepen van Laura Scheepens. Je kunt bij Laura ook terecht voor andere trainingen. Daarnaast geeft zij advies op het gebied van leefstijl, voeding en routines. Gun jezelf het beste en maak nu nog een afspraak. Of mail of bel voor meer informatie.


Vul afspraakformulier in voor Bootcamp Nuenen en omstreken

Je pakt direct de koe bij de horens en gaat de bootcamp in Nuenen en omgeving niet langer uitstellen? Ga dan meteen naar de website van Laura Scheepens. Je ziet daar heel duidelijk hoe en waar je het afspraakformulier kunt invullen. Uiteraard zijn er een aantal persoonlijke gegevens vereist. Daarnaast vind je de mogelijkheid om een voorkeursdatum en een voorkeurstijd aan te geven. Tenslotte is er onderaan het formulier ook nog ruimte voor een eventueel bericht. Verstuur je het formulier vandaag nog, dan krijg je snel een reactie terug.