Bootcamp Eindhoven


Bootcamp Eindhoven

Bootcamp is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Heerlijk bewegen en trainen in de frisse buitenlucht. Iedere week door weer en wind fanatiek bezig zijn met een groep. Ook in Eindhoven is bootcamp mogelijk onder begeleiding van een professionele trainer. Kijk eens op de website van Laura Scheepens. Ben je enthousiast geworden over het verhaal van Laura, maar kies je liever voor fitness in een sportzaal? Gaat de bootcamp in Eindhoven buiten je toch net een stapje te ver? Dan is ook dat zeker mogelijk. Neem gerust even contact op om je eventuele vragen te stellen.


Bootcamp Eindhoven onder deskundige begeleiding

Laura is heel ervaren op het gebied van fitness, trainen en sporten. Ze heeft zelf jarenlang op hoog niveau gevoetbald en getennist. Nu heeft ze van haar hobby haar beroep gemaakt. Doe je dus mee met de bootcamp in Eindhoven, dan mag je rekenen op een zeer gedreven trainster. Laura geeft je overigens ook graag tips en adviezen op het gebied van leefstijl, routines in het dagelijkse leven en voeding.


Neem contact op als je benieuwd bent naar de tijden van Bootcamp Eindhoven 

Lijkt het jou helemaal gaaf om mee te doen met de bootcamp in Eindhoven? De professionele trainster spreekt je aan? Zou je het liefst met een vriendin samen willen bewegen? Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie maar een aantal avonden of andere dagdelen per week beschikbaar zijn voor de bootcamp. Dan ben je vast erg benieuwd naar de momenten waarop Laura Scheepens de bootcamp geeft. Stuur haar gerust even een mail of pak meteen de telefoon. Dan krijg je gelijk antwoord op je vragen.