Testimonials 


Léon

Eigenlijk ben ik een hardloper, dat heb ik veel en intensief gedaan. Een aantal jaren geleden kreeg ik echter last van mijn enkel die het tempo niet meer kon bijbenen. Omdat ik toch wilde blijven sporten, ben ik vanaf dat moment gaan trainen in de sportschool. Meerdere keren per week zelf aan de slag met apparaten. Ik pakte het net zo intensief op als het hardlopen eerder, 3 tot 4 keer per week na het werk. Op een gegeven moment ook een boekje gekocht met wat uitleg hoe te trainen en de schema's daaruit gaan volgen. Wat kan er nog gebeuren, dat moet lukken.

Ik trainde bij Basic Fit en het werd er steeds drukker. Dat is natuurlijk een heel goed teken, Nederland wil fit zijn, maar soms ook onhandig als je naar die volgende oefening wil. Eind vorig jaar hoorde ik van een kennis dat er bij mij vlakbij nog een andere leuke sportschool was. Minder druk en echt 24/7 open, makkelijk in het weekend. Je kon er ook personal training doen. Ik besloot mezelf dat cadeau te geven. Begin 2018 ben ik gestart en vanaf dat moment ook met Laura gaan trainen, meestal 2 maal per week naast de keren dat ik zelf ga. Niet direct met een heel duidelijk doel maar meer om te kijken wat er mogelijk is en wat er in zit.

Ik dacht, met al die jaren ervaring, dat het met mijn fitheid en uithoudingsvermogen gemiddeld genomen wel goed zat. Misschien was dat ook wel zo maar de methodische trainingsaanpak van Laura maakte tegelijkertijd voor mij al snel duidelijk dat er nog héél héél héél veel te verbeteren viel. Als je individueel traint ga je moeilijke of nieuwe oefeningen uit de weg, of je kent ze zelfs niet. Je skipt bijvoorbeeld net die laatste 2 herhalingen omdat je je daar zelf niet toe motiveren.

Léon

Zo niet met zo’n goede personal trainer als Laura. The devil is in the details. Ze is altijd maximaal gefocust op de juiste training en de uitvoering van de oefening. Daarmee motiveert ze me om toch nog die ene keer extra te doen, of net wat beter op mijn houding te letten. Dit zorgt er voor dat ik elke keer weer een stapje verder zet. Ook de CrossFit elementen die ze aan de training toevoegt maken het voor mij leuk en afwisselend. De coaching is relaxed maar tegelijkertijd duidelijk. De trainingen zijn afwisselend en verrassend. Vaak genoeg ben ik blij dat ik de eindstreep aan het eind van het uur weer gehaald heb, 5 minuten later heeft dat gevoel plaats gemaakt voor tevredenheid. Laat dat nou precies zijn waarom ik gestart ben, kijken wat er in zit.

Het eerste half jaar is bijna achter de rug, ik ben benieuwd waar ik eind 2018 sta. 

5 sterren voor Laura!!Tanja

Ik krijg personal training van Laura en volg ook met regelmaat haar Bootcamp lessen. 

Wat ik bijzonder vind aan haar is dat ze heel serieus met haar vak omgaat. Ze legt de oefeningen super goed uit en vraagt ook van mij, als klant, dat ik alle oefeningen correct uitvoer. 

Haar volwassenheid is “beyond her years” waardoor ze tijdens de drukke groepslessen respect afdwingt. Dit gebeurt allemaal in een leuke ontspannen sfeer.

Ik vind haar ook oprecht geïnteresseerd wat leidt tot een trouwe en groeiende groep klanten.

Foto Tanja
Foto Tanja
Pennie

Een training met Laura is hard werken. Ze stimuleert je om net wat verder te gaan, dat maakt dat je groeit in je techniek, in je kracht en dat je zin hebt in nog meer resultaat. Naast dat Laura professioneel is, waarbij ze de nieuwe dingen die ze leert meteen toepast, is ze ook persoonlijk, toegankelijk en attent.

Ik heb een enorme groei doorgemaakt sinds ik train bij Laura en dat smaakt naar nog veel meer..Tine

Laura heeft me erg geholpen sterker te worden en weer lekker in mijn lijf te zitten. Ze wist me elke keer weer te motieveren om steeds weer harder te trainen. Tijdens zo'n training kon ik haar soms wel schieten, maar het gevoel na zo'n training was onbetaalbaar. Iemand die trainingen goed aanpast aan je persoonlijke behoeftes en je steeds weer weet uit te dagen!
Bas

Ik ben enorm blij met haar in contact te zijn gekomen. De trainingen die ik van haar krijg zijn enorm goed. Bikkelen en zweten, maar onder perfect toezicht. En de resultaten zijn er na.. In kilootjes maar zeker, en belangrijker, in een gezondere manier van denken en leven..

 Pradnya

After struggling with multiple and endless health issues over a year, for me the only way out was to find professional help. Thanks to Laura for accepting the challenge and helping me to get on a recovery path.

She is a complete package with varied skills. Her focus is more on a holistic approach. Her dietary advice helped me to manage my persistent stomach issues. Now with her mylogenics massage techniques she is continuing to treat my overall muscle stiffness & frozen shoulder. And of course guiding me to build muscle strength and endurance.

To me , she is a thorough professional,  good listener, strict trainer when she needs to be and an empathetic person. She is always open to alter trainings according to your needs and your personal goals are given priority. She has a quite good training facility. I also had few good workout sessions there with another trainer Lonneke, who is equally proficient.

After training with Laura for about a year I surely have come a long way ! To be able to lift 35 kgs from 0 and live a normal, healthy life again is a big thing for me.Joining her personal training is one of the best things I did for myself. Thank you Laura!


Laura

Ik ben in maart 2020 begonnen bij Laura na een operatie aan mijn hand en veel reumatische klachten aan mijn lijf. Ik ben inmiddels 4 maanden gestopt met mijn reuma medicijnen en zit zeer goed in mijn vel! Allemaal dankzij de perfecte en prettige begeleiding van Laura, een dikke aanrader dus! Bedankt Lau voor jouw geweldige support en pittige maar waardevolle trainingen.


Raissa

Energieke trainster, enthousiast en organisatorisch flexibel. Wat ik aan Laura het meest waardeer, naast haar kundigheid, is dat ze echt begaan lijkt - bij haar ben je zeker geen nummer. Tijdens het trainen corrigeert ze je en kijkt ze hoe ze de tijd van een personal training zo efficiënt mogelijk kan inzetten voor jouw doelen; buiten de training zul je haar zien als een trainer die je ook dan begroet en met wie je laagdrempelig contact over Whatsapp kan hebben. Fijne samenwerking, zou ik zeker aanbevelen!Pedro

I have been training with Laura for over one year and I've had great results with fat loss and muscle building! She is very passionate about fitness and has a lot of knowledge in this area. Overall a great professional!Rowan

Goede begeleiding op het gebied van voeding en coaching. Regelmatig tussentijdse weeg en meet momenten waarbij het voedingschem waar nodig wordt aangepast om zo het doel sneller en efficienter te bereiken.
Gewoon een super goede voedingscoach die gedreven is om jou te helpen bij het behalen van je doelen.Marjolein

Ik train al een tijdje samen met een vriendin (duo training) bij Laura. De lessen zijn super effectief en variërend! Laura zorgt ervoor dat je veel meer uit jezelf haalt dan dat je dacht dat er in zit. Na een lesje van Laura ben ik kapot maar voldaan� en dit met een gezellige sfeer elke week!Silvana

Een fijne trainster die zich aanpast op elk niveau en je tijdens de training op een prettige manier motiveert. Voorheen was mijn conditie echt 0,0 en mijn uitvoering van oefeningen zo slecht. Maar door Laura heb ik het zelfvertrouwen gekregen en de juiste techniek aangeleerd waardoor ik nu ook zelfstandig aan de slag ga. Daarnaast kan ze ook goed advies op maat geven betreft voeding en gericht kijken naar je levensstijl.Wendy

Laura is echt een top trainer! Niet alleen zorgen haar trainingen en voedingsschema voor resultaat, ook weet ze je te motiveren, op te peppen en een schop onder je kont te geven wanneer nodig. Dankzij haar begin ik langzaam weer een beetje de smaak van het sporten te pakken te krijgen. Heb je een doel en weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen? Dan raad ik je deze lieve professional zeker aan!!!


Ellen

Laura is a great professional, very attentive and competent, training with her a few months ago and she encourages us from day to day to have more quality of life! Thanks Laura